MoveHR voor bedrijven

Maar weinig bedrijven starten gelijk met 100+ medewerkers, het niveau waar een professionele HR man of vrouw zinvol (en te betalen) is. Tot die omvang worden personele zaken van op een betrekkelijk informele, soms familiale manier geregeld. Niets mis mee en vooral zo lang mogelijk volhouden. 

Op een gegeven moment ontstaat er altijd een behoefte om zaken strakker –formeler- te regelen. Enerzijds om goed inzicht te houden in de personele kosten, anderzijds om willekeur te voorkomen. Al vele keren hebben wij tailor-made Personeelshandboeken opgezet waar voor iedereen inzichtelijk te vinden is wat er allemaal geregeld is.

Naast deze fundamenten in Personeelszaken werken wij ook project-gericht. Zo kunt u op ons een beroep doen voor de volgende HR topics:

BELONINGSBELEID

Het verschaffen van inzicht en het maken van doordachte keuzes gebaseerd op feiten, daar gaat het om.  Zo worden middelen toegewezen aan doelen die aan resultaat bijdragen.

PERFORMANCE MANAGEMENT

Hoe beoordeel- en beloon je medewerkers op een wijze die de bedrijfsdoelen positief beïnvloeden en medewerkers aan je bindt.

ORGANISATIEONTWIKKELING

Tijd nemen om met een frisse blik  tot de kern door te dringen. Voor lief genomen processen en structuren tegen het licht houden en acties vastleggen. Daarmee kom je verder.

HR FUNDAMENTEN

De belangrijkste stap in uw HRM beleid, gedegen en toegankelijke policies en procedures, ofwel uw Personeelshandboek . Met onleesbare CAO's, arbeidscontracten van 10 velletjes een 'must' in ieder bedrijf. Wij zijn implementatiepartner van personeelshandboek.nl. Het slimme en altijd up-to-date handboek voor u en uw medewerkers.

DUURZAME INZETBAARHEID

Bijna een hype, maar met snel opeenvolgende ontwikkelingen en oplopende pensioenleeftijd een serieus item.

TARGETED SEARCH

De betere aanpak van werving & selectie. Gericht op het vinden van precies die kandidaat.  Geen sleepnet maar met scherp schieten!

LOOPBAANBEGELEIDING

Inzicht in persoonlijke drijfveren, ambities en competenties. Die afzetten tegen de directe- en toekomstige mogelijkheden. Daarmee helpen wij mensen dagelijks met plezier naar het werk te gaan. Als gecertificeerd assessor maken wij gebruik van de solide en begrijpelijke testen van testingtalents.nl

Scroll naar top